Sivut

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Viikko 15

Ei taas mennyt niin kuin Strömsössä. Jos liikuntaan liittyviä ongelmia ei ole valmiiksi, kehitän niitä näköjään itse - tällä kertaa tosin vahingossa. Maanantaina hankitut lihaskivut ovat kaikonneet ja sen puolesta salitreeni olisi maistunut tänään, mutta ehei. Onnistuin näköjään persehtimään tekniikan kanssa jotain kuulaliikettä tehdessäni, sillä kylkeni ei ole toipunut järkytyksestä vieläkään. Kyse ei ole tavallisesta treeninjälkeisestä lihasjumista, vaan mm. sisäänhengittäminen, varovainenkin venytys, oven avaaminen (tai ylipäänsä oikean puolen käden käyttäminen) ja kova halirutistus saavat aikaan tunteen kylkiluiden väliin työnnettävästä puukosta. Ei kivaa.

Maanantai: kuntopyöräily 10 min, kahvakuulatunti 45 min
Tiistai: kävelylenkki 1 h 30 min
Keskiviikko: kävelylenkki 50 min
Torstai: bodyjam 1 h
Perjantai: -
Lauantai: -
Sunnuntai: -

Aktiivisuutta yhteensä: 4 h 15 min

Sinänsä huvittaa, että säännöllisen liikunnan aloittaessani neljä kertaa viikossa tuntui oikeinkin kohtuulliselta ja jopa hyvältä tahdilta. Nyt neljän kerran viikon jälkeen on lähinnä pullamössö-olo, mutta pääasia lienee se, että halu liikkua on taas löytynyt. Kyljen tervehtymistä odotellessa voin harrastaa kevyttä aerobista, ja toivuttuani suunnata taas puntille. Uskon nimittäin edelleen siihen että oman kropan viestejä on kuunneltava; jos kaikki ei ole kohdallaan niin ei voi olla keneltäkään pois antaa itselleen armoa.

Huomenna on edessä työhaastattelu, jota odotan jännityksen lisäksi haluan haluan haluaa-aa-aaan -mentaliteetilla. Muiden syiden lisäksi myös siksi, että paikka olisi lähempänä kotia kuin nykyinen ja sinne olisi jopa mielekästä kävellä - tunnin hyötyliikuntalisäys päivässä ei tekisi huonoa sekään.

1 kommentti:

  1. Toi on ihan hyvä liikuntasaldo viikolle :)
    Parempi levätä ja parantua nyt heti kuin rikkoa paikkoja lisää ja joutua sitten monen kuukauden sairaslomalle!
    Lykkyä pyttyyn haastatteluun!

    VastaaPoista