Sivut

sunnuntai 7. elokuuta 2011

(Överi)viikon saldo

Tällä viikolla taisi niinsanotusti mennä yli, useammallakin tasolla. Viikkoon mahtui mm.

- suihkugeelejä, kynsilakkoja, käsisaippuaa, hiustenhoitoainetta, hiuslenkkejä sun muuta mukavaa Dermosililta
- kolme urheiluliiviä, yksi urheilutoppi ja yhdet trikoot Hennesiltä
- yksi urheilutoppi Anttilasta
- yksi urheilutoppi ja yksi t-paita TopSportista
- yksi syöty Fazerin pähkinäsuklaalevy, isännän väkertämää pizzaa ja mudcakea

Voisi siis sanoa, että olen koukussa myös Dermosilin tuotteisiin ja treenivaateshoppailuun. Mikä pitää kyllä täysin kutinsa. Rakastin joskus vaateripustimen näköisenä vaateshoppailua ylipäänsä, mutta nykyisin en itsekriittisyydeltäni tahdo oikein löytää seulan läpäiseviä rytkyjä. Urheiluvaatteet tekevät poikkeuksen. Vaikka tänäänkin hylkäsin noin 2/3 sovittamistani vaatteista epäsopivina, löysin kuitenkin paljon kaikkea kivaa. Mikä sinänsä on omituista, sillä suurin osa treenivaatteista mm. hävittää ne vähätkin tissit mitä minulla on.

Mutta jotenkin treenivermeet päällä on silti itsevarmempi olo. En nyt välttämättä sanoisi treenavan ihmisen (toim. huom. eri asia kuin treenatun) olevan seksikäs - miettikääpä nyt; kuinka viehättävältä näyttää irvistelevä ja hikoileva tyyppi joka pungertaa käsipainojen kanssa otsasuoni pullistellen? Mutta siitä huolimatta olen rennoimmillani mukavissa urheiluvaatteissa, ja voisin olla ja elää pelkästään niissä ellei se näyttäisi omituiselta.

Mukavaa, hauskaa ja omituista on myös se, että onnistuin vetelemään nuo yllämainitut hiilariöverit ilman minkäänlaista morkkista. Toki maha pömpöttää ja paino hivuttautui alkuviikon 72,1 kilosta parisataa grammaa ylöspäin, mutta sounot. Huomenna alkaa taas uusi viikko. Voisiko olla, että suhtautumiseni suklaaseen alkaisi pikkuhiljaa muistuttaa niinsanottua normaalia? En aio palata entiseen tai ottaa suklaata jokapäiväiseen ruokavalioon, mutten myöskään paiseile maailman parhaan suklaalevyn syömisestä sen enempää.

Paljolti suhtautumiseen vaikuttanee myös se, että tällä viikolla tuli myös liikuttua:

Maanantai: kuntopyöräily 22 min, salitreeni 1 h
Tiistai: bodyjam 1 h
Keskiviikko: kuntopyöräily 20 min, itsenäinen kahvakuulatreeni 35 min
Torstai: kävelylenkki 1 h 26 min
Perjantai: zumba 1 h
Lauantai: lepo
Sunnuntai: lepo

Aktiivisuutta yhteensä: 6 h 6 min

Samanlaisella draivilla kohti ensi viikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti