Sivut

sunnuntai 12. helmikuuta 2012

Sing with us


Kuluneen viikon liikuntasaldo ei varsinaisesti huimaa päätä, mutta kun kerran näitä screenshotteja aloin postailla niin jatketaan samaa rataa. Joku voi miettiä että mitä tuo siivous tuolla tekee, ja kieltämättä hymyilytti itseänikin kun seen HeiaHeiasta löysin, mutta oli se kuitenkin aktiivista ja jopa ajoittain hengästyttävää. Tämän päivän 10 minuutin kävelyreissua lähi-Siwaan palauttamaan eilisillan tuloksia en sentään kehdannut merkata ylös.

Eilen tosiaan keskityin miehen ja muutaman kaverin ohella pitämään kivaa. Itse en tarvinnut siihen kuin kaksi lonkeroa, mutta näin lähempänä kolmeakymmentä ikävuotta pelkkä valvominenkin riittää tuhoamaan seuraavalle päivälle tehdyt hienot suunnitelmat. Kieltäydyn silti olemasta pahoillani, hauskaa oli ja Singstarin avustuksella tuli pahoinpideltyä yksi jos toinenkin hitti.

Alkava viikko on tosiaan lomaa sisältäen risteilyn, konsertin ja mahdollisen reissun kotimaisemiin perheen luo, joten aktiivisuustasoni tuskin ainakaan lisääntyy tästä viikosta. Sen jälkeen olisikin aloitettava henkilökohtainen mission impossibleni: älä kajoa tax free -tuliaisiin kuin karkkipäivänä. Scary as hell, I'll say.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti