Sivut

lauantai 4. helmikuuta 2012

Turpa huurussa



Tällä viikolla vallinnut säätila ei ole juuri kannustanut liikkumiseen (lue: siirtymiseen kotoa salille), mutta sain silti aikaiseksi ihan kohtalaiset lukemat. Kovatkaan pakkaset eivät sinänsä haittaa minua, kunhan armas autoni jaksaa palvella moitteettomasti. Matka kotoa kuntokeskukseen on kuitenkin useampi kilometri, joten mukavuudenhaluni estää minua kävelemästä sinne - ainakaan silloin kun lämpömittarin lukema valuu tuskaisen alas.

Sain siis tehtyä salireissuni peltilehmän nikottelematta, mutta lyhyet ajot kostautuivat tänään töistä lähtiessä. Sain kyllä koslani viimein käyntiin ja pääsin sillä liikkeelle ja kotiinkin, mutta viime talvena ilman ongelmia pelannut rakkine ei miiiiiillään olisi viitsinyt eväänsä liikauttaa. Olin ajatellut suhteemme toimivan ilman vaivannäköä, mutta nähtävästi olin väärässä. Oh well.

Mitä tulee viikon urhisteluun, niin kutakuinkin kaikki tuntui mukavalta. Bodyjamista kirjoitinkin muutaman sanasen edelliseen postaukseen, taidan pikkuhiljaa oppia haastamaan itseni (ainakin käskystä). Energy-tunti oli taas erilainen kokemus; kovin oli koreografinen pläjäys mistä kyllä pidinkin. Ainut harmituksen aihe oli se, että tunti korvasi toisen tunnin vain tällä viikolla, joten kaikki ne heränneet "kyllä mie seuraavalla kierroksella honaan mihin suuntaan piti mennä" -ajatukset oli pakko jättää hautumaan ties miten pitkäksi aikaa. Kovin järisyttävä hiki ei tullut sillä energia meni täysillä vetämisen sijaan keskittymiseen, mutta mukavaa oli silti.

Mukavaa on myös se, että eilisen jalkatreenin ja askelkyykkykävelyn jälkeen koivet eivät ole niin juntturassa kuin edelliskerran jälkeen. Jumeja toki löytyy, muttei niin pahoja että portaissa olisi tarvinnut irvistellä. Kaikkeen näköjään tottuu, joten ehkä seuraavalla kerralla voi taas kyykätä piirun verran alemmas.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti