Sivut

torstai 23. kesäkuuta 2011

Konstit on monet

Woohoo, taas askel eteenpäin jollain konkreettisella. Käväisin moikkaamassa kuntokeskuksen personal traineria, ja pelkkä saliohjelman päivitys vaihtuikin kolmen kerran tapaamispakettiin, jossa minulle suunnitellaan uusi liikuntaohjelma ja lisäksi saan ohjeita syöminkeihin. Ensimmäisellä tapaamisella puolentoista viikon päästä saan käsiini uuden "lukujärjestyksen", ja samalla kertaa pääsen/joudun kehoanalyysiin. Toisaalta hirvittää, mutta sikäli olen utelias, että kävin helmikuussa kehonkoostumusmittauksessa, ja haluan nähdä mahdolliset muutokset. Toisella tapaamisella tuosta seuraavana päivänä jutellaan ravitsemuksesta, ja kolmas kerta jätetään syksymmälle, jolloin katsotaan onko uusittu ohjelma tuonut toivottuja muutoksia.

Toisaalta tuntuu tyhmältä maksaa mansikoita ja mannaryynejä (no ei ihan, onneksi on meneillään kesätarjous), mutta olen silti enemmän innoissani. Koko projekti tuntuu paljon todellisemmalta, kun tiedän jonkun auttavan minut alkuun. Joskus ajattelin osaavani kyllä itsekin syödä, mutta ikävä kyllä todisteet puhuvat hiukan sitä vastaan.

Sain kotiläksyksi kirjoittaa ruokapäiväkirjaa kahdelta päivältä; toinen päivä saisi olla mahdollisimman perusarkipäivä, ja toinen ns. vapaapäivä. Päätin kirjata jo tämän päivän sapuskat ylös, joskaan en edelleenkään omista sitä talousvaakaa. Vaan mikäpä kekseliästä hidastaisi - seisoin ensin henkilövaa'alla täysi ruokalautanen kädessä ja heti perään samanlainen tyhjä lautanen kädessä, ja päättelin ruokamäärän erotuksesta. Ehkei tämä ihan tiedettä ole, mutta ei anneta sen häiritä.

Mukavaista juhannusta, pysykääpä pinnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti