Sivut

sunnuntai 26. kesäkuuta 2011

Yhteenveto, viikko 0

Kas niin. Huomenna taivaat aukeavat, valaistun ja koen nirvanan. Tai sitten en, mutta joka tapauksessa pitäisi aloittaa ihan oikeasti. Tässä henkisen valmistautumisen viikon asettamat pohjat HeiaHeiasta luntattuna:

Maanantai: hiki päässä siivoamista 1 h 30 min
Tiistai:  kävelylenkki isännän kanssa 50 min, Bodyjam-tunti 1 h
Keskiviikko: kävelylenkki 1 h 40 min, kuntopyöräily 45 min
Torstai: lepo
Perjantai: kävelylenkki äipän kanssa 1 h 10 min
Lauantai: lepo
Sunnuntai: kävelylenkki 40 min, kuntopyöräily 40 min, kuntosali 45 min

Aktiivisuutta yhteensä: 9 h

Eihän siinä, mukavat lukemat. Tuohon olisi ihan kivatsua pyrkiä, joten mikä vahinko, että tiistaina olisi raahustettava takaisin työelämään. Voisin ihan mielelläni pitää vielä muutaman viikon tauon töistä ja keskittyä muihin aktiviteetteihin. Vaan ei auta, mutta jos olen tähänkin asti kyennyt liikkumaan 3-4 kertaa viikossa töistä huolimatta, niin miksipä se mihinkään muuttuisi nytkään.

Ruokapäiväkirjojen postaamista harkitsen vielä. Kiinnostaako ketään lukea, mitä joku toinen syö? Itse luen esimerkiksi Sport-lehdestä julkkisten evästämisistä, mutta josko kuitenkin yrittäisin ensin keksiä jotain muuta kirjoitettavaa. Nykyistä "ruokavaliota" nyt olisi turha tänne laittaa muutenkaan, kun ei siitä kenellekään ainakaan apua olisi. Odotellaan ensin mitä personal trainer ohjeistaa, ja katsotaan sitten uudestaan.

Ettehän pudonneet juhannuksena kaivoon? Olisi sangen ikävää ollut se, sillä omalla tavallaan tuo hitaasti mutta varmasti ylöspäin kipuava laskuri lämmittää mieltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti