Sivut

torstai 30. kesäkuuta 2011

Tekosyiltä siivet

Hiphei. Töihinpaluu on suoritettu niiltä osin onnistuneesti, että näin parin päivän jälkeen tuntuu kuin ei olisi lomalla ollutkaan. Ainut asia, joka viittaa useamman viikon poissaoloon ja tottumattomuuteen, on tähän mennessä jokailtainen infernaalinen särky ja kolotus koivissa. Työ on siis seisomahommaa, joten kolmen viikon persus homeessa makoilun jälkeen kintut kiljuvat hoosiannaa. Vaan eiköpähän se siitä.

Jänniä muuten nuo tekosyyt. Mielestäni välivuoropäivät ovat tähän mennessä olleet sellaisia, joina ei vaan ehdi tai jaksa urheilla. Tänään oli töitä 11-17, ja olin eilisiltaan asti sitä mieltä, että väkisinhän siitä tulee lepopäivä. Kuitenkin löysin itseni laittamasta herätyskellon soimaan puoli kahdeksalta, nousin kun kyseinen helvetinkone alkoi pitää meteliä, imaisin omenan kitusiini ja kipaisin kävelylenkille. Valitsin taivallettavakseni kolmen vartin reitin, ja takaisin kotipihaan päästyäni mietin, että nytkö se on jo mentävä sisälle. Eivät siis täysin paskaa puhu ne, jotka vannovat aamulenkkien nimeen.

Koska tykkään askeltaa musiikin tahdissa muutenkin kuin tanssillisilla tunneilla, korvaluureista huutaa lähestulkoon aina jotain. Alla tämän hetken ehdottomat lempparit:














Ei kommentteja:

Lähetä kommentti